Een onvoorziene weergave van LaserontharingIndien u een IPL behandeling komt raden wij u aan om miniem 8 weken wegens een verzorging dit gebied niet meer te waxen ofwel epileren, een mogelijkheid bestaat dan namelijk dat u dan ook een wortel eruit haalt en dit haarzakje gedurende een IPL treatment ook niet bereikt mag geraken. Dikwijls zijn er ongeveer 8 behandelingen nodig, deze worden uitgevoerd met tussenpozen over twee to 6 weken.

Voor een optimaal uitkomst van de permanente ontharing zijn gemiddeld zes tot 8 behandelingen benodigd. Tussen iedere behandeling is een periode betreffende 2 maanden benodigd teneinde een hoofdharen over een rustfase tot een groeifase te verrichten kunnen.

Teneinde echt te zijn dat een omvangrijk deel met een ook niet-behandelde haarzakjes bij een volgende verzorging immers in een groeifase is, hanteren we ons rustperiode van ongeveer 6 tot 8 weken tussen een laserontharingen.

Bijna al die mannen en dames die hinder hebben over overtollige lichaamsbeharing, mogen betreffende laserontharing behandeld geraken. Bij cliënten met een groot verschil tussen hoofdhaar- en teint werkt de laserontharing dit allerbeste.

Er bestaan meerdere laserbehandelingen benodigd voor een langdurige ontharing. Hoofdharen geraken gemaakt in een haarzakjes en die zakjes doorlopen een cyclus van 3 fasen.

En daar juist een melanine dit laserlicht absorbeert, werkt deze werkwijze effectiever bij lieden betreffende donkerbruin of zwart hoofdhaar. Betreffende de Nd: YAG-Laser is een behandeling over een getinte huid immers mogelijk.

U dan ook kan hiervoor uw polis raadplegen of uw belangstelling voorleggen met uw verzekeraar. Regelmatig verlangt ons verzekeraar een verwijzing betreffende de huisarts of behandelend expert. Overbeharing in dit gelaat wordt veelal onder andere perfect vergoed.

Een kosten wegens het laserontharing mogen via de zorgverzekeraar worden vergoed. Tevens buiten doorverwijzing aangaande de arts of dermatoloog.

Gedurende het consult met de arts of huidtherapeute doorspreken wij de techniek en procedure betreffende een laserontharing. We leggen uitvoerig uit hetgeen een mogelijke risico’s en complicaties zijn en we nemen uw handige gezondheidstoestand via, betreffende name uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. Zo vindt een permanente ontharing betreffende laser in prima omstandigheden regio.

De haarzakjes welke we tijdens een behandelingen vernietigd beschikken over, zullen geen andere haren verdere maken. Wel kan zijn het geoorloofd het onder kracht betreffende bijvoorbeeld hormonen bijvoorbeeld een zwangerschap en de menopauze ofwel medicatiegebruik, enige hergroei over haren optreedt. Het is desalniettemin vaak betreffende 2 touch-up verzorging weer echt te veven.

Er is toewijding besteed aan eventuele risico’s en bijwerkingen. De arts informeert tot uw gezondheidstoestand en de medische achtergrond. U dan ook heeft tijd teneinde alle vragen die u dan ook heeft te stellen en de verwachtingspatroon toe te lichten. Na het bekijken aangaande de huid, adviseert de huidtherapeute veel laserbehandelingen en ontvangt u dan ook ons nauwkeurig kostenoverzicht.

Op de prijslijst staan een meest voorkomende ontharingsbehandelingen. Bezit u dan ook vragen over een kosten van ons laserbehandeling die ook niet vermeld staan op de prijslijst, dan raden aan wij u teneinde een kosteloos consult in te organiseren voor één aangaande de huidtherapeuten.

De duur aangaande de verzorging varieert van 5 minuten tot 2 uur, dit kan zijn afhankelijk over dit te behandelen gebied. Na de verzorging is het gebied ingesmeerd met rustgevende crème. Behulpzame feiten over de verzorging en website hetgeen u dan ook daarna kan verwachten vindt u voor vanwege- en nazorg.

Uw zorgverzekeraar kunt u precies zeggen op welke vergoeding u dan ook recht bezit. Laserontharing mag middels de aanvullende zorgverzekering compleet ofwel gedeeltelijk vergoed geraken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *